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#03 [한국-반찬] 콩나물무침 만들기! Making Food

꿍스뿡이 2019. 1. 8. 08:30


#03 [한국-반찬] 콩나물무침 만들기! Making Food 

#03 [KOREA-SIDE DISH] Making Seasoned Bean Sprouts Making Food


1. 인사소개 (Intro)




 



[한국어]

안녕하세요! Making Food입니다!

오늘은 콩나물무침 입니다!


[English]

Today is Seasoned Bean Sprouts!



2. 재료준비 (Ingredients)



 


[한국어]

주재료 콩나물 3줌


양념 고추가루(0.5T), 다진파(1T),소금(0.5T), 다진마늘(0.5T), 참기름(0.5T)



[English]

Main Main Bean Sprouts (3 Handful)


Seasoning Seasoning Red peper powder(0.5T), Crushed green onion(1T), Salt(0.5T),  Crushed garlic(0.5T), Sesame oil(0.5T)



3. 조리방법(Instructions)


 1 콩나물 3줌과 물 1.5L를 넣은 후 3~4분간 끓여줍니다.

1 Add 3 Handful of bean sprouts and 1.5L of water, then simmer for 3~4 minutes.


 

2 익은 콩나물을 건져낸 후 찬물에 헹궈주세요.

2 Drain cooked bean sprouts and rinse them in cold water.



3 준비된 양념과 콩나물을 섞어주세요.

3 Combine prepared sauce and bean sprouts.




4. PDF 다운로드(PDF Download)



 

5. 영상바로보기(Youtube)



 

 

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